Известие
Collapse
No announcement yet.
Твърд съединител на 147 JTD. Регулира ли се?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеКато я движиш постоянно тази вилка мислиш ли, че ще запече. Все си мисля, че проблемът е другаде за да запече. Като износване, например. А намажеш ли я с масло става след това страшно.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Явно ще трябва да ходя при майстора, защото не ми работи помпата, която пръска течност за чистачки (предполагам, че е помпата, защото отникъде нищо не пръска), та ще попитам пак за съединителя. Аз имам доверие на майстора си, но пак ще настоя да погледне съединителя дали евентуално не е за смяна.
П.П Не е по темата, но може ли да ми кажете как да си изкарам на таблото разхода на горивото? Има ли начин стойността да се показва постоянно?
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеЯвно ще трябва да ходя при майстора, защото не ми работи помпата, която пръска течност за чистачки (предполагам, че е помпата, защото отникъде нищо не пръска), та ще попитам пак за съединителя. Аз имам доверие на майстора си, но пак ще настоя да погледне съединителя дали евентуално не е за смяна.
П.П Не е по темата, но може ли да ми кажете как да си изкарам на таблото разхода на горивото? Има ли начин стойността да се показва постоянно?Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеИма, ама след всяко палене на колата трябва отново да го запуснеш
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеЕ, то тогава няма много смисъл. А как изобщо да го видя този разход, защото уж прегледах всичко в менюто, а разход на гориво не видях никъде
ама не го цъкай в движение да не ти стане лошо от разхода..
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеИма, ама след всяко палене на колата трябва отново да го запуснеш
На върха на лостчето за чистачките има бутонче SET . Цъква се на него и излиза моментния разход , среден разход , средна скорост през тези километри и друго . Ако искаш примерно да си занулиш средния разход и да почне да отчита отначало - натискаш бутона SET продължително , докато изчезне стойността . В движение не е препоръчително да , особено когато се понатиска , че излизат едни цифри
И моя педал на съединителя си е твърд за моите разбирания , но според колегите бил добре .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеТо си е ясно , че има , но да беше обяснил и как се пуска . Много е трудно да се опише явно .
На върха на лостчето за чистачките има бутонче SET . Цъква се на него и излиза моментния разход , среден разход , средна скорост през тези километри и друго . Ако искаш примерно да си занулиш средния разход и да почне да отчита отначало - натискаш бутона SET продължително , докато изчезне стойността . В движение не е препоръчително да , особено когато се понатиска , че излизат едни цифри
И моя педал на съединителя си е твърд за моите разбирания , но според колегите бил добре .Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеЯ обясни малко как прахът пречи на вилката, че нещо не го хващам този момент
Comment
-
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеНяма да го разбереш.Бавно мислиш.И в повечето случай-грешно.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеСъединителят е доста твърд, но майсторът каза, че така трябва да бъде, че си е специфика на колата. Това вярно ли е, защото ме заболява кракът да го натискам. Карала съм други марки, но с такъв съединител за пръв път ми се случва.
Comment
-
Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщениеСъединителят е доста твърд, но майсторът каза, че така трябва да бъде, че си е специфика на колата. Това вярно ли е, защото ме заболява кракът да го натискам. Карала съм други марки, но с такъв съединител за пръв път ми се случва....
Comment
Comment